Volledig scherm
© Alexander Vingerhoeds

Aanrijding op rotonde Etten-Leur, auto schiet fietspad op

ETTEN-LEUR - Op de rotonde bij de Valpoort / Anna van Berchemlaan in Etten-Leur zijn zondagavond rond 19:00 uur twee auto's tegen elkaar gereden.

Een van de auto is door de groenstrook gereden en op het fietspad terecht gekomen waar op dat moment gelukkig geen fietser reed.

De bestuurder van de zwarte Audi liep een hoofdwond op en heeft zich laten behandelen in de ambulance. De bestuurster van de rode auto die op het fietspad belandde had geen verwondingen, zij kwam met de schrik vrij.

De politie doet verder onderzoek naar het ongeval, maar vermoedelijk was de felle zon de boosdoener waardoor de auto’s elkaar niet op tijd zagen.

  1. Servais Knaven komt met APB-opleidingsploeg voor junior vrouwen in koers

    Servais Knaven komt met APB-op­lei­dings­ploeg voor junior vrouwen in koers

    Servais Knaven hield vrijdagavond in Etten-Leur zijn nieuwe APB Junior Women Development team ten doop. De oud-prof en Sky-ploegleider wil jonge rensters beter voorbereid de overstap naar de elite laten maken. ,,Die stap is nu te groot. Ook al omdat het niveau bij de elite vrouwen erg hoog geworden is. De paradox is dat het heel goed gaat met het Nederlandse vrouwenwielrennen, maar daaronder gebeurt er op het gebied van opleiding heel weinig”, motiveert Knaven zijn initiatief.