Ronnie Flex kreeg van EA Sports de mogelijheid om zijn droomelftal samen te stellen in FIFA 20. Spelers kunnen het tegen dit team opnemen om beloningen in het spel te verdienen.
Volledig scherm
Ronnie Flex kreeg van EA Sports de mogelijheid om zijn droomelftal samen te stellen in FIFA 20. Spelers kunnen het tegen dit team opnemen om beloningen in het spel te verdienen. © ANP

Ronnie Flex daagt FIFA 20-spelers uit om zijn team te verslaan: ‘Altijd een droom geweest’

Rapper Ronnie Flex heeft op verzoek van game-ontwikkelaar EA Sports zijn droomelftal samengesteld in FIFA 20. Het is nu voor gamers tijdelijk mogelijk om het op te nemen tegen dit team, dat door de computer wordt bestuurd, om beloningen in het spel te verdienen.

  1. Dest en Ihattaren vertegenwoordigen Ajax en PSV tijdens online FIFA 20-toernooi

    Dest en Ihattaren vertegen­woor­di­gen Ajax en PSV tijdens online FIFA 20-toer­nooi

    Voetballiefhebbers van over heel de wereld spelen het: FIFA 20. Zo ook de profvoetballers die zelf in het spel zitten. Het computerspel is tijdens het reguliere seizoen een fijne afleiding voor de profs, maar nu ze verplicht thuis zitten is het misschien wel de favoriete bezigheid. EA Sports, de uitgever van het populaire spel, speelde hier op in door een virtueel toernooi te organiseren: de #stayandplay Cup.