PSV heeft het Fifa-toernooi Nordic Masters 2021 gewonnen. De Eindhovenaren bleken te sterk voor de topteams uit Zweden, Denemarken en Finland.
Volledig scherm
PSV heeft het Fifa-toernooi Nordic Masters 2021 gewonnen. De Eindhovenaren bleken te sterk voor de topteams uit Zweden, Denemarken en Finland. © DreamHack Sports Games

PSV wint Fifa-toernooi Nordic Masters 2021

Dennis Verhoeven en Ali Riza Aygün hebben namens PSV het internationale Fifa-toernooi Nordic Masters 2021 gewonnen. De esporters van de voetbalclub uit Eindhoven namen het op tegen teams uit Denemarken, Finland en Zweden. Naast de titel nemen de winnaars ook 10.000 dollar aan prijzengeld mee naar huis.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.