Poppodium P60 in Amstelveen is de locatie waar het eerste fysieke en grote Super Smash Bros Ultimate toernooi plaatsvindt op 10 juli.
Volledig scherm
Poppodium P60 in Amstelveen is de locatie waar het eerste fysieke en grote Super Smash Bros Ultimate toernooi plaatsvindt op 10 juli. © Nintendo

P60 in Amstelveen podium voor eerste Super Smash Bros-toernooi sinds tweede lockdown

De Smash Nederland Ultimate League (SNUL) gaat een Super Smash Bros Ultimate toernooi organiseren in Poppodium P60. Voor dit toernooi worden acht spelers uitgenodigd die in de afgelopen periode goed hebben gepresteerd. Het evenement vindt op 10 juli plaats in Amstelveen, en wordt het eerste grote Super Smash Bros evenement sinds de tweede lockdown.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”