De 22-jarige Giovanni Bakhuijsen heeft de Videolandshow The Next E-Talent gewonnen. Hij wint daardoor een jaarcontract bij het FIFA-team Team Gullit.
Volledig scherm
De 22-jarige Giovanni Bakhuijsen heeft de Videolandshow The Next E-Talent gewonnen. Hij wint daardoor een jaarcontract bij het FIFA-team Team Gullit. © William Rutten

Giovanni Bakhuijsen wint Videolandshow The Next E-Talent

Na vijf spannende afleveringen heeft Giovanni Bakhuijsen het Videolandprogramma The Next E-Talent gewonnen. De 22-jarige was in een bloedstollende finale te sterk voor medefinalist Damian. Zijn overwinning heeft hem een jaarcontract bij esports-organisatie Team Gullit opgeleverd.

 1. Investeerdersgroep kritisch op ceo Bobby Kotick van Activision vanwege 200 miljoen dollar bonus

  Investeer­ders­groep kritisch op ceo Bobby Kotick van Activision vanwege 200 miljoen dollar bonus

  De CtW Investment Group heeft kritiek geuit op de bonus van 200 miljoen dollar die Activision-Blizzard baas Bobby Kotick krijgt. De investeringsgroep laat weten dat Kotick gebruik maakt van een bijzondere provisie in zijn contract om de bonus te ontvangen. Ondanks het feit dat de aandelen van de uitgever van onder andere Call of Duty en Overwatch flink zijn gestegen, is dit volgens CtW niet te koppelen aan de prestaties van Kotick.
 1. Doelpuntenmaker De Rooij: ‘We willen onze vakantie nog met een week uitstellen’
  Play

  Doelpunten­ma­ker De Rooij: ‘We willen onze vakantie nog met een week uitstellen’

 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie