G2 Esports heeft gisteren in een waanzinnige wedstrijd Rogue verslagen tijdens de LEC, Europa's grootste League of Legends-competitie. Tijdens de wedstrijd vielen 52 eliminaties in 39 minuten, wat ongekend is.
Volledig scherm
G2 Esports heeft gisteren in een waanzinnige wedstrijd Rogue verslagen tijdens de LEC, Europa's grootste League of Legends-competitie. Tijdens de wedstrijd vielen 52 eliminaties in 39 minuten, wat ongekend is. © Lolesports

G2 wint na slachtpartij van Rogue tijdens Europese League of Legends-competitie

LECG2 Esports heeft gisteren tijdens een wedstrijd in de belangrijkste Europese League of Legends-competitie rivaal Rogue verslagen na een ongelofelijk spectaculaire game. In totaal vielen er 52 eliminaties in 39 minuten, een belachelijk hoog aantal voor een wedstrijd in het spel. Dankzij de winst op Rogue staat G2 op dit moment bovenaan het klassement.

  1. Coureur Rudy van Buren: 'Sponsoring is het grootste verschil tussen racen in een sim of op het ciruit’

    Coureur Rudy van Buren: 'Sponsoring is het grootste verschil tussen racen in een sim of op het ciruit’

    Rudy van Buren is een van de beste simracers van Nederland. De 29-jarige Nederlander begon zijn carrière op de kartbaan, maar moest daar vanwege de hoge kosten mee stoppen. Zijn daaropvolgende overstap naar de sim was zo succesvol dat het hem ook weer kansen op het echte circuit opleverde, maar dat ging volgens de coureur zeker niet vanzelf. „Veel mensen beseffen niet hoeveel marketingwerk er nodig is om te kunnen racen.”