Het Chinese team Royal Never Give Up heeft de Mid-Season Invitational 2021 gewonnen. Het MSI-toernooi is het twee-na-grootste League of Legends-toernooi, na het WK.
Volledig scherm
Het Chinese team Royal Never Give Up heeft de Mid-Season Invitational 2021 gewonnen. Het MSI-toernooi is het twee-na-grootste League of Legends-toernooi, na het WK. © Riot Games

Chinese League of Legends-team RNG wint ‘mini-WK‘ Mid-Season Invitational

Gisteren vond de finale plaats van de League of Legends Mid-Season Invitational 2021 (MSI). Daarin speelde het Chinese Royal Never Give up (RNG) tegen het Zuid-Koreaanse Damwon Kia (DK). Na een flinke strijd, waarin beide teams tot het uiterste moesten gaan, wist RNG aan het langste eind te trekken met een eindscore van 3-2.

  1. Vlaamse e-sportspresentatrice krijgt haatboodschappen na pastagrapje over match van Rode Duivels

    Vlaamse e-sportspre­sen­ta­tri­ce krijgt haatbood­schap­pen na pastagrap­je over match van Rode Duivels

    Hoe het hart van een Italiaan zo snel mogelijk doen bloeden? Door pasta in tweeën te breken en er dan nog een flinke lading frieten met mayonaise bovenop te gooien, natuurlijk. Eefje Depoortere lanceerde het grappige filmpje op TikTok in aanloop naar de EK-wedstrijd met de Belgische Rode Duivels. Dat er zo’n heisa over zou ontstaan, had ‘s werelds populairste presentatrice van esportswedstrijden nooit zien aankomen.