Amazon stopt met de ontwikkeling van een game gebaseerd op The Lord of the Rings. Reden zou een conflict zijn tussen Amazon en Tencent, over de vorm van het project.
Volledig scherm
Amazon stopt met de ontwikkeling van een game gebaseerd op The Lord of the Rings. Reden zou een conflict zijn tussen Amazon en Tencent, over de vorm van het project. © REUTERS

Amazon stopt na twee jaar met ontwikkeling Lord of the Rings-game

Amazon Game Studios kondigde in 2019 aan dat zij een game gingen ontwikkelen gebaseerd op het verhaal van The Lord of the Rings. De ontwikkeling van het spel is nu stopgezet door het moederbedrijf, nadat er twee jaar aan gewerkt is.

 1. Investeerdersgroep kritisch op ceo Bobby Kotick van Activision vanwege 200 miljoen dollar bonus

  Investeer­ders­groep kritisch op ceo Bobby Kotick van Activision vanwege 200 miljoen dollar bonus

  De CtW Investment Group heeft kritiek geuit op de bonus van 200 miljoen dollar die Activision-Blizzard baas Bobby Kotick krijgt. De investeringsgroep laat weten dat Kotick gebruik maakt van een bijzondere provisie in zijn contract om de bonus te ontvangen. Ondanks het feit dat de aandelen van de uitgever van onder andere Call of Duty en Overwatch flink zijn gestegen, is dit volgens CtW niet te koppelen aan de prestaties van Kotick.
 1. Samenvatting | Bekijk hier hoe NAC zonder al te veel moeite wint van MVV
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Bekijk hier hoe NAC zonder al te veel moeite wint van MVV

  7 mei
 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie