-
PREMIUMEETRECENSIE
‘Eten voor normaal geld’ bij De Avenue Brasserie
Als je het niet wist, zou je niet zeggen dat De Avenue Brasserie een pop up-restaurant is, aanvankelijk louter bedoeld om de coronazomer door te komen. -
PREMIUMeetrecensie
Koffie, snelle pasta of vis: alles kan bij Da Maurizio
Een vleugje Italië in Bergen op Zoom? We voelen het niet helemaal, maar zeker is wel dat je bij de nieuwe trattoria Da Maurizio prima kunt tafelen. Of je nu uitgebreid wil eten of ‘s ochtends alleen een kop koffie wil nuttigen. -
PREMIUMEetrecensie
Alles smaakt naar meer bij Brasserie Wouter in Stabroek
Brasserie Wouter in Stabroek is een Vlaams kwaliteitsrestaurant waar je zonder veel poespas geweldig lekker kunt eten. Van traditionele garnalenkroket tot gebakken ganzenlever met een korstje van sjalot. -
PREMIUM
Een glaasje Zwaluws Nat drinken aan de haven bij Hier is 't in Lage Zwaluwe
LAGE ZWALUWE - Eigenaar Ad Bogerd uit Barendrecht wilde een horecapand aan het water beginnen. Zo’n acht jaar geleden kwam hij voor het eerst bij de haven in Lage Zwaluwe en wist: Hier is ‘t. -
PREMIUMEetrecensie
Alles bij Boca's in Breda is ‘klein’ zodat je lekker lang kunt peuzelen
Boca's. Dat is de naam van een nieuwe (broodjes)bar in de Karnemelkstraat in Breda. Aan tafel, aan de bar of in de knusse loungehoek kun je je met een groepje smakelijk vermaken.
-
PREMIUMEetrecensie
Een doordeweeks diner uit de kloosterkeuken in Hoeven
HOEVEN - De prachtige ambiance van het vroegere seminarie heeft veel potentie uit te groeien tot een klasserestaurant. De à la carte-keuken van Bovendonk in Hoeven kan die ambitie nog niet waarmaken. -
PREMIUMEetrecensie
Restaurant De Botanist in Breda wijkt af van de standaard
BREDA - In het bekende pand ‘De Trapkes’ in Breda is sinds kort De Botanist gevestigd. Deze zaak wil zijn gasten verrassen met internationale trends. Het resultaat: shared dining, cocktails, dj’s en Aziatische invloeden. -
PREMIUMEetrecensie
Zevenbergen mag trots zijn op restaurant Zeste
Chef Randy Dieterman heeft zijn sporen verdiend in Bredase keukens en is met zijn partner Marisca voor zichzelf begonnen in Zevenbergen. Een aanwinst voor het dorp en de regio.
-
PREMIUMeetrecensie
Alles is tiptop in orde bij nieuw restaurant Bij De Coninck in Bergen op Zoom
Bergen op Zoom is een nieuw restaurant rijker en niet zomaar eentje. Bistro Bij De Coninck is het nieuwe kind van chef-kok Maurice de Coninck, voor wie foodies vanuit heinde en verre naar Scherpenisse kwamen. -
Eetrecensie
Restaurant Culinicious is klein, intiem en héél fijn in Roosendaalse watertoren
ROOSENDAAL - Culinicious is een soort huiskamerrestaurant, maar dan in een watertoren en met een prima keuken waarin alles klopt. Dat kun je zelf zien, want je zit er met je neus bovenop. -
PREMIUMEETRECENSIE
De borden gaan schoon terug bij De Pastorie in Klundert
Vroeger zeiden we in Zevenbergen: zelfs de lucht die uit Klundert komt, deugt niet! Maar nu waait er toch een bijzonder aangename wind. Die heerlijke aroma's stijgen op bij restaurant De Pastorie. -
PREMIUMeetrecensie
NIVO in Etten-Leur doet zijn naam eer aan
Zonder veel tamtam is in september in Etten-Leur NIVO geopend. Gastheer Morris Fikke en chef Timothy Ravelli, voorheen van Het Witte Paard, streven ook hier een Bib Gourmand na. -
PREMIUMeetrecensie
Tafelen met Wiegel en Den Uyl bij het Ministerie van Eten en Drinken in Bergen op Zoom
Ministerie van Eten en Drinken, departement Bergen op Zoom, gaat voor een totaalbeleving en investeerde flink om van een oude bedrijfshal - waarin voorheen pop-ups zaten - een mooi restaurant te maken.