Volledig scherm
PREMIUM
© Arie Kievit

‘We willen best een groter huis, maar daar hebben we geen geld voor’

Geld & GelukIn deze rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk. Angelo en Judith leefden een tijd van 20 euro per week, met twee kinderen. Inmiddels hebben ze het iets ruimer.

Stellen gezocht voor deze rubriek
Wat geven jullie uit aan boodschappen, vakantie, etentjes en wonen? Waar besparen jullie op of waar gaat juist jullie spaargeld naartoe? En wat is jullie grootste miskoop en beste aanschaf? Geef je nu op voor deze rubriek van Magazine, via geldengeluk@dpgmedia.nl.

Judith: ,,We willen best een groter huis, maar daar hebben we geen geld voor. Gelukkig kunnen we voor 150 euro per jaar de zolder erbij huren van de VvE. Daar slapen wij en daar is de badkamer. De kinderen slapen twee aan twee in een kamertje met stapelbedden.’’

Angelo: ,,Dat gaat prima, zolang ze geen ruzie hebben.’’

Judith: ,,We hebben het gezellig met zijn allen, plus drie katten en de hamster.’’

Angelo: ,,Dierenvoer kopen we in de aanbieding.’’

Judith: ,,Ik speur naar koopjes. Als de wasverzachter in de aanbieding is, koop ik een heleboel flessen. Tegenwoordig laten we alles gratis bezorgen door Picnic. De boodschappen worden zelfs naar boven gebracht.’’

Angelo: ,,Gemiddeld laten we voor 75 euro per week bezorgen.’’

  1. TUI hoopt op 1 juli weer naar zonbestemmingen te vliegen

    TUI hoopt op 1 juli weer naar zonbestem­min­gen te vliegen

    Nu het coronavirus in Europa minder agressief om zich heen grijpt, proberen reisorganisaties in allerijl voor het zomerseizoen te redden wat er te redden valt. TUI, de grootste touroperator van Nederland, hoopt vanaf 1 juli weer toeristen naar zonbestemmingen te brengen. Dinsdag moet duidelijk worden of de reisadviezen voor het buitenland versoepeld worden. ,,We beginnen met twee vluchten per week, vanuit daar gaan we verder werken.”