Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

'We hadden onze bruiloft begroot op 20.000 euro, maar het werd 30.000 euro’

Geld & GelukIn deze rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk. Jeanet en John wonen acht maanden per jaar in het buitenland. Ze leven graag luxe en letten op hun gezondheid.

Jeanet: ,,Ik heb fibromyalgie, chronische pijn in spieren en bindweefsel. Vooral in het onstabiele Nederlandse klimaat heb ik er last van. Daarom leven we acht maanden per jaar in het buitenland. In Nederland had ik een sportschool, diëtistenpraktijk en paardentrainingsstal, maar toen ik ontdekte dat ik me in warmere landen beter voelde, hebben we het roer omgegooid. In 2015 heb ik John aangeraden te stoppen met zijn baan, bij mij in het bedrijf te komen en mee te gaan naar het buitenland.’’

  1. Voor miljoenen gedupeerde beleggers eisen dat Canada ‘overleden’ cryptobankier opgraaft

    Voor miljoenen gedupeerde beleggers eisen dat Canada ‘overleden’ cryptoban­kier opgraaft

    In december vorig jaar overleed de directeur en oprichter van het Canadese beleggingsbedrijfje QuadrigaCX, Gerald Cotton, tijdens een huwelijksreis in India. Althans, dat is de lezing van zijn weduwe Jennifer Robertson. Aan haar verhaal wordt door voormalig klanten van Cotton flink getwijfeld. Waarom? Omdat zijn dood op zijn minst bedenkelijk is. 190 miljoen in cryptomunten belegde Canadese dollars bleken spoorloos na Cottons overlijden.