Nog veel meer gebruikers zeggen te kampen met gezondheidsklachten die mogelijk verband houden met ondeugdelijke Philips-apparaten tegen slaapapneu.
Volledig scherm
PREMIUM
Nog veel meer gebruikers zeggen te kampen met gezondheidsklachten die mogelijk verband houden met ondeugdelijke Philips-apparaten tegen slaapapneu. © Getty Images/iStockphoto

VS meldt nog eens tienduizenden incidenten met apneuapparaten Philips, mogelijk 44 nieuwe doden

Op de dag dat Philips de topmanwissel bekendmaakte, had de FDA in de VS in de late avond nog een toegift: de Amerikaanse zorgwaakhond meldt nog eens tienduizenden extra incidenten met apneu-apparaten. In mogelijk 44 van de gevallen zijn de patiënten overleden. Beleggers zijn andermaal in mineur.

  1. Wangedrag bij VodafoneZiggo: medewerkers weg na 16 meldingen
    bedrijfsrecherche

    Wangedrag bij Vodafone­Zig­go: medewer­kers weg na 16 meldingen

    Tv-en internetaanbieder VodafoneZiggo heeft dit jaar de arbeidsovereenkomst met enkele medewerkers beëindigd vanwege grensoverschrijdend gedrag. Uit onderzoek van een extern bedrijfsrecherchebureau is gebleken dat de meldingen van de slachtoffers ‘authentiek en accuraat zijn’, meldt een woordvoerder aan deze site. Het gaat in totaal om zestien meldingen die onafhankelijk van elkaar zijn gedaan.