ANP / ANP
Volledig scherm
© ANP / ANP

Rabobank waarschuwt: supermarktprijzen zullen komende maanden verder stijgen

Door stijgende kosten bij Nederlandse producenten denkt de Rabobank dat er voorlopig geen einde komt aan prijsstijgingen in supermarkten. En dat is een vervelende boodschap: ,,De consument heeft het ergste nog niet gezien’’, zegt onderzoeker Sebastiaan Schreijen.

4 reacties

 • Frans Van Stevendaal

  2 maanden geleden
  De hoge energie en voedselprijzen worden door de overheid bewust gecreëerd, dat doen zij om de bevolking te onderdrukken en wij zodoende naar hun grillen zullen luisteren, net zoals de verzonnen coronapandemie. Dat alles nu ineens -tijdens de Oekraïense oorlog- duurder is geworden is een Europees politiek opgezet plan van uit Brussel. Met als doel de gehele bevolking onder curatele te plaatsen, en zodat wij voor 100% afhankelijk zullen worden van een overheid die tegen ons burgers is.
 • M De Ligt

  2 maanden geleden
  Dat het allemaal duurder wordt , zal best . Maar vaak prijs verhogingen van 50% is belachelijk het gaat voor de producenten om enkele centen per product maar rekenen voor de klanten extreem veel en als er dan salaris verhogingen komen knijpen ze de klanten verder uit alsof we citroenen zijn , al gaan we daar idd steeds meer op lijken want boodschappen doen was al geen pretje NU IS HET EEN DRAMA !!!
 • Frederik de Jonge

  2 maanden geleden
  Dit is hun kans om alles omhoog te krikken,in de mom van Energie kosten dekken,wij burgers worden gedekt aan alle kanten En worden zo in de schulden geduwd
 • Youssef Bakkali

  2 maanden geleden
  Overheid is al een tijd bezig met het creëren van schaarste door boeren uit te kopen en hen dwingen te stoppen. Het feit dat de landbouw boeren ook noodgedwongen stoppen met hun werk door de hoge energieprijzen, is evident. De hoge grondstoffen, brandstofprijzen en loonkosten zijn bijkomende factoren. Ik denk dat de overheid dit probeert te doorbreken door te gaan nivelleren. Werken was al voor velen niet lonend, dat wordt alleen maar erger. Iedereen boven de 120% van de minimum is de Sjaak.