Hollandse Hoogte / ANP
Volledig scherm
© Hollandse Hoogte / ANP

Personeel Transavia stuurt brandbrief: grote zorgen om reputatie

Personeel van Transavia maakt zich grote zorgen over de chaos op Schiphol die veroorzaakt wordt door het nieuwe afhandelingsbedrijf Viggo. Het personeel heeft een brandbrief gestuurd aan de directie van Transavia met de oproep om de problemen snel op te lossen.

 1. Waarom is de inflatie in Nederland hoger dan elders in Europa?

  Waarom is de inflatie in Nederland hoger dan elders in Europa?

  De inflatie in de eurozone is in augustus gestegen naar een nieuw recordniveau van 9,1 procent, aangejaagd door de aanhoudend hoge prijzen voor energie en levens- en genotmiddelen. Dat meldde het Europese statistiekbureau Eurostat. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) zei eerder op de dag dat in Nederland de inflatie in augustus is uitgekomen op een record van 13,6 procent. Waarom is de inflatie in Nederland hoger dan elders in Europa?
 2. Wangedrag bij VodafoneZiggo: medewerkers weg na 16 meldingen
  bedrijfsrecherche

  Wangedrag bij Vodafone­Zig­go: medewer­kers weg na 16 meldingen

  Tv-en internetaanbieder VodafoneZiggo heeft dit jaar de arbeidsovereenkomst met enkele medewerkers beëindigd vanwege grensoverschrijdend gedrag. Uit onderzoek van een extern bedrijfsrecherchebureau is gebleken dat de meldingen van de slachtoffers ‘authentiek en accuraat zijn’, meldt een woordvoerder aan deze site. Het gaat in totaal om zestien meldingen die onafhankelijk van elkaar zijn gedaan.