Artist's impression van het project Blanke Top - The Residences in Cadzand-Bad.
Volledig scherm
PREMIUM
Artist's impression van het project Blanke Top - The Residences in Cadzand-Bad. © Verhage-Lemahieu

Peperdure appartementen in Cadzand-Bad gaan grif van de hand

CADZAND-BAD - Een van de duurste woonplekken aan de kust verrijst in Cadzand-Bad. Daar wordt gebouwd aan twee complexen met elk 17 appartementen. Voor een penthouse van 251 vierkante meter moet ruim 5,2 miljoen euro worden neergeteld, ofwel 20.837 euro per vierkante meter. Exclusief 21 procent btw.

Duizelingwekkende bedragen, vindt ook Valentijn Lemahieu van makelaarskantoor Verhage-Lemahieu, dat de verkoop doet. ,,Maar dit is een jamais vu, zeker in Zeeland. We hebben vooraf grondig onderzoek gedaan. Aan de Nederlandse en Vlaamse kust hebben we niets vergelijkbaars gevonden."

  1. TUI hoopt op 1 juli weer naar zonbestemmingen te vliegen

    TUI hoopt op 1 juli weer naar zonbestem­min­gen te vliegen

    Nu het coronavirus in Europa minder agressief om zich heen grijpt, proberen reisorganisaties in allerijl voor het zomerseizoen te redden wat er te redden valt. TUI, de grootste touroperator van Nederland, hoopt vanaf 1 juli weer toeristen naar zonbestemmingen te brengen. Dinsdag moet duidelijk worden of de reisadviezen voor het buitenland versoepeld worden. ,,We beginnen met twee vluchten per week, vanuit daar gaan we verder werken.”