Onder andere het bouwen van nieuwe woningen loopt vertraging op door de strenge stikstofregels, beperkingen op het stroomnet en langdurige en ingewikkelde procedures.
Volledig scherm
Onder andere het bouwen van nieuwe woningen loopt vertraging op door de strenge stikstofregels, beperkingen op het stroomnet en langdurige en ingewikkelde procedures. © Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Brandbrief bedrijfsleven: Nederland loopt helemaal vast, nu al miljarden euro's schade

Nederland dreigt helemaal vast te lopen. Door de strenge stikstofregels, beperkingen op het stroomnet en langdurige en ingewikkelde procedures zitten steeds meer bedrijven klem. Dat levert nu al miljarden economische schade op. Ondernemers willen daarom graag meedenken over oplossingen.

1 reactie

  • Hans de Laat

    1 maand geleden
    Niet zeuren werkgevers. We lopen aan tegen de beperkingen die elk systeem heeft. Je kunt niet blijven groeien,overbevolking en economische groei als speerpunt hanteren. De koek raakt op, we moeten zorgvuldiger met ruimte en natuur omgaan, anders gaan produceren en in gaan zien dat overbevolking een echt probleem aan het worden is hier. Hoe meer mensen hoe meer vervuiling, minder vrije natuur om gezond te kunnen leven. Teveel bedrijven met ongekende vervuiling kan niet meer. Wen er maar aan.