Alle artikelen uit het dossier "Eetrecensie"
-
PREMIUM
Oosterhoutse wijn, kaas en ijs bij brasserie Rembrandt in Teteringen
TETERINGEN - Jeroen Maas verplaatste zijn cateringbedrijf, Culinair Pakhuys in Breda, om meer ruimte tot zijn beschikking te hebben. In hetzelfde pand heeft hij nu Brasserie Rembrandt geopend. En daar geldt: ‘What you see is what you get and more.’
Eetrecensie -
PREMIUM
Bij restaurant La Bella Vita kijken ze ook over de grens
Nieuw in de Belcrum in Breda is La Bella Vita, een mediterraan restaurant met een Italiaanse naam en een Franse chef-kok, die tevens van de Spaanse keuken houdt.
EETRECENSIE -
Goed eten in een heerlijke ambiance bij Bonnefooi
Vrolijke popmuziek op de achtergrond, gezellig geroezemoes vanuit de tafeltjes. We voelen ons direct op ons gemak als we aankomen bij restaurant Bonnefooi in Roosendaal.
eetrecensie -
PREMIUM
Dit restaurant is een juweeltje van jewelste
PRINSENBEEK - Het is niet alleen vanwege een prijs-kwaliteitverhouding die je eigenlijk niet voor mogelijk houdt. Tafel van 8 bij Prinsenbeek is een van de best verborgen parels van de regio.
EETRECENSIE -
PREMIUM
‘Eten voor normaal geld’ bij De Avenue Brasserie
Als je het niet wist, zou je niet zeggen dat De Avenue Brasserie een pop up-restaurant is, aanvankelijk louter bedoeld om de coronazomer door te komen.
EETRECENSIE -
PREMIUM
Een tien voor het enthousiasme bij restaurant 5. by Cas in Breda
Als er een vijf in de klok zit dan mag je… Juist een van de vijf witte wijnen of bieren inschenken. Cas van Boxtel (20) Uit Meerle werkt graag met vijf keuzes. Toch biedt hij zijn gasten meer dan een vijf.
Eetrecensie -
PREMIUM
Creatief met tapas bij La Perla Escondida in Breda
Breda, dat zelf al prat gaat op de titel Parel van het Zuiden, kent diverse ‘verborgen parels’ op horecagebied. Maar er is slechts één die het ook letterlijk betekent: La Perla Escondida.
EETRECENSIE -
PREMIUM
Koffie, snelle pasta of vis: alles kan bij Da Maurizio
Een vleugje Italië in Bergen op Zoom? We voelen het niet helemaal, maar zeker is wel dat je bij de nieuwe trattoria Da Maurizio prima kunt tafelen. Of je nu uitgebreid wil eten of ‘s ochtends alleen een kop koffie wil nuttigen.
eetrecensie -
PREMIUM
Bij dit Chinees-Indische restaurant is het ‘lekker ouderwets’ eten zonder rare fratsen
FIJNAART - Ze zitten al een paar jaar in het culinaire vergeethoekje en hun aantal daalt rap in Nederland: Chinees-Indische restaurants. Ook in deze recensierubriek blijven ze wat onderbelicht, want niet erg hip. Daar kan wel eens verandering in komen.
Eetrecensie -
PREMIUM
Oase van cocktails en roze chocolade
Cocktails, borrelbites, lunch en dineren. Als het aan broer en zus David (34) en Rupika (29) Kop ligt is Oase hét toevluchtsoord van het drukke Breda. ‘Een rustpunt waar je de tijd vergeet’.
Eetrecensie