Gonny Hendrikx-Farla heeft decennialang voor De Stem en later BN DeStem gewerkt als correspondent. Per 1 juli officieel stopt ze ermee.
Volledig scherm
Gonny Hendrikx-Farla heeft decennialang voor De Stem en later BN DeStem gewerkt als correspondent. Per 1 juli officieel stopt ze ermee. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Zo hield correspondente Gonny Hendrikx-Farla het 29 jaar lang vol: ‘Ik vond álles leuk’

KLUNDERT - Geen kerstconcerten meer, geen sauwelavonden, geen sinterklaasintochten, geen carnavalsoptochten: helemaal niets meer. Na 28 jaar stopt Gonny Hendrikx-Farla (69) uit Klundert woensdag, 1 juli, officieel als correspondent van deze krant voor Klundert en omliggende plaatsen. ,,’t Is goed geweest.”

 1. Groente- en fruitwinkel in Zevenbergen moet stoppen: ‘Dit past niet op een bedrijventerrein’

  Groente- en fruitwin­kel in Zevenber­gen moet stoppen: ‘Dit past niet op een bedrijven­ter­rein’

  ZEVENBERGEN - Met een pruilende framboos op hun Facebookpagina laten Bianca van Rijsewijk en Jeroen Pluijmert van de Vers-lijn groenten en fruit weten erg teleurgesteld te zijn dat ze hun overdekte groente- en fruit kraam aan de Koekoeksedijk in Zevenbergen niet mogen voortzetten. Van de gemeente Moerdijk hebben ze te horen gekregen dat hun pand in de zogenaamde beheersverordening ‘Bedrijventerrein De Koekoek’ ligt en de bestemming ‘bedrijventerrein’ heeft. Bianca vertelt dat zij begin juni gestart zijn met fruitverkoop aan huis.
 1. Burgemeester waarschuwt relschoppers in Roosendaal: 'Wees niet zo stom om mee te doen'
  Play

  Burgemees­ter waarschuwt relschop­pers in Roosendaal: 'Wees niet zo stom om mee te doen'

 2. Koning gaat langs bij corona-afdeling Breda: 'Mooi om uit te leggen wat wij hier doen'
  Play

  Koning gaat langs bij corona-afdeling Breda: 'Mooi om uit te leggen wat wij hier doen'