Tom Hayes is redactiechef: ,,Het is en blijft gewoon heel belangrijk dat er nieuws uit alle plaatsen in de krant komt."
Volledig scherm
Tom Hayes is redactiechef: ,,Het is en blijft gewoon heel belangrijk dat er nieuws uit alle plaatsen in de krant komt." © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Tom is redactiechef Baronie: ‘Iets dat leeft onder de lezers zoeken we uit’

Achter de schermenBREDA - Tom Hayes werd redactiechef in coronatijd. Geen slechter moment om chef te worden, of geen beter? Hayes benadert het graag positief en houdt het op dat laatste. ,,Je moet het wiel nu zelf uitvinden, je kunt niet voortborduren op je voorganger.”

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Hoe John Bas zijn columns schrijft: ‘Sommigen vinden me brutaal, grof gebekt’
  achter de schermen

  Hoe John Bas zijn columns schrijft: ‘Sommigen vinden me brutaal, grof gebekt’

  Net toen ik alle vertrouwen in de mensheid begon te verliezen, ging de telefoon. John Bas. Je weet wel, die van dat roze overhemdje. Vandaag moest hij een keer niet op pad met mevrouw Bas voor een nieuwe badkamer. En ook niet voor een nieuwe auto. Hij zat met een writersblock. Weer een column ophangen aan zijn vrouw, te makkelijk. Nee, dan dat hijgende jongmens maar eens terugbellen dat hem al dagen lastigviel met de vraag: hoe doe je dat toch die columns.