Dzsenifer Marozsan
Volledig scherm
Dzsenifer Marozsan © EPA

Maandag in Breda: reprise olympische finale Duitsland-Zweden

BREDA - In het Rat Verlegh Stadion in Breda staat maandagavond (20.45 uur) in poule B van het EK vrouwenvoetbal Duitsland - Zweden op het programma.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Breda verstevigt tweede plek in Overgangsklasse, Etten-Leur blijft ondanks zege laatste
  hockey

  Breda verstevigt tweede plek in Overgangs­klas­se, Et­ten-Leur blijft ondanks zege laatste

  De hockeydames van Breda hebben de tweede positie in de Overgangsklasse verstevigd. In een wedstrijd die maar één kant op ging werd met 3-0 gewonnen van het stugge Beuningen. De laatste plaats is er nog niet mee verlaten in de eerste klasse B, maar met drie kostbare punten erbij voor de mannen van Etten-Leur, kan dat nog voor de winterstop zomaar veranderen. De 3-1-thuisoverwinning op de studenten van DSHC betekent veel meer dan zomaar drie punten. Een vervelende periode van zes zure nederlagen op een rij is hopelijk hiermee afgesloten.