Volledig scherm

Juli en augustus: Kleinkunstprogramma Adrie Oosterling in Groede

Adrie Oosterling speelt deze zomer zijn nieuwe kleinkunstprogramma ‘Zonder zin gaat het ook’ in Huistheater De Twee Duiven in Groede. Het is een voorstelling met lied, anekdote, nieuw en bekend materiaal en flarden van dromen rondom onze dagelijkse werkelijkheid. De voorstelling wordt elke dinsdag en (bijna) elke vrijdag gespeeld om 21.00 uur. Het theater opent haar deuren om 19.30 uur. De entree bedraagt elf euro. Reserveren kan via 06 50617910.

Alleen op vrijdag 26 juli is er geen voorstelling: die week speelt Oosterling in plaats daarvan op zaterdag 27 juli, om 21.00 uur.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. IJzendijke weer twee dagen oorlogsgebied, bij viering 75 jaar bevrijding
    PREMIUM

    IJzendijke weer twee dagen oorlogsge­bied, bij viering 75 jaar bevrijding

    IJZENDIJKE - Het centrum van IJzendijke is dit weekend weer twee dagen oorlogsgebied, met zaterdag legervoertuigen en zwaarbewapende militairen in de Koninginnestraat en op de Markt. Net iets meer dan 75 jaar geleden was dat ook zo, toen Canadezen IJzendijke 17 oktober 1944 bevrijdden. Zondag gaan de activiteiten nog door, bij de boerderij van de familie De Dobbelaere aan de Isabellaweg waar bij een ontploffing 20 oktober 1944 veel mensen omkwamen.