Volledig scherm
© Hollandse Hoogte / Koen Verheijden

9 oktober: Thema-avond ‘Opvoeden in een stiefgezin’ in Hulst

In de Week van de Opvoeding is er in Hulst een infoavond vol herkenning voor stiefgezinnen. De avond is bedoeld voor ouders en stiefouders. Een thema-avond voor nieuw samengestelde gezinnen met als titel ‘Opvoeden in een stiefgezin’. Een jeugd- en gezinsprofessional vanuit Stiefpunt in Goes geeft op woensdag 9 oktober praktische tips. Er is ruimte voor persoonlijke vragen. De toegang is gratis en de bijeenkomst duurt van 19.00 uur tot 21.15 uur. De infoavond vindt plaats in Ontmoetingscentrum De Lieve op de Broodmarkt 8 in Hulst. Aanmelden is verplicht voor 7 oktober via info@hulstvoorelkaar.nl of telefonisch via 0114-684700.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Discriminatie is soms een goedbedoelde opmerking die net niet lekker landt: ‘Goh wat spreek jij goed Nederlands’
    PREMIUM

    Discrimina­tie is soms een goedbedoel­de opmerking die net niet lekker landt: ‘Goh wat spreek jij goed Nederlands’

    MIDDELBURG - Hij stierf bijna 7.000 kilometer hier vandaan. Toch is de dood van de Amerikaan George Floyd ook in Zeeland geen ver-van-mijn-bed-show. Ook hier neemt racisme toe, blijkt uit recent onderzoek. In Zeeland ging het vorig jaar nog om 300 meldingen. ,,Nog regelmatig krijg ik te horen: ga terug naar je eigen land. Waar moet ik dan heen? Ik kom hier vandaan”, zegt Angelique Duijndam, medeorganisator van de demonstratie Black Lives Matter, maandag in Middelburg.