Volledig scherm

8 september: D'ossenkoppenloop in Ossenisse

De dorpsraad van Ossenisse-Zeedorp organiseert voor de vijf keer d'ossenkoppenloop, een hardloopwedstrijd over vier afstanden. De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 8 september. Inschrijven kan van 13.30 uur tot 14.45 uur in Dorpshuis Hof ter Nesse. Om 14.45 uur start de kidsrun over een afstand van ongeveer vijfhonderd meter. Om 15.00 uur starten de overige afstanden: vijf, acht en twaalf kilometer. Het parcours kan ook gewandeld worden met start direct na inschrijving.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Help, de pil is schaars: Bredase moet helemaal naar Almere voor een strip
    PREMIUM

    Help, de pil is schaars: Bredase moet helemaal naar Almere voor een strip

    De anticonceptiepil afhalen bij de apotheek is een gewoonte, net als het doen van een boodschap. Je krijgt een doosje, rekent af en komt drie maanden later weer terug. Deze keer krijg ik één strip in mijn handen geduwd. ,,Dit is voor een maand”, hoor ik mezelf tegen de assistente zeggen. Ze legt uit dat ze niet meer op voorraad heeft, de apotheek krijgt telkens slechts een paar strips van de groothandel. O ja, de prijs is ook wat gestegen: 7,90 euro voor één maand, normaliter betaal ik 10,15 euro voor drie maanden.