Volledig scherm
© Peter Nicolai

5 oktober: Open asieldag in Terneuzen

Het dierenasiel in Terneuzen organiseert een open asieldag op zaterdag 5 oktober tussen 11.00 uur en 16.00 uur. Dit is de mogelijkheid voor publiek om eens een kijkje te nemen hoe het dierenasiel eruit ziet vanbinnen, wordt er per ruimte uitgelegd waarvoor zij bedoeld is en het belangrijkste: potentiële nieuwe baasjes kunnen een mogelijk nieuw huisgenootje ontmoeten! Er zullen medewerkers en vrijwilligers aanwezig zijn om een degelijke uitleg en rondleiding te geven. Ook rondom het dierenasiel is er genoeg te beleven! Toegang is gratis. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Discriminatie is soms een goedbedoelde opmerking die net niet lekker landt: ‘Goh wat spreek jij goed Nederlands’
    PREMIUM

    Discrimina­tie is soms een goedbedoel­de opmerking die net niet lekker landt: ‘Goh wat spreek jij goed Nederlands’

    MIDDELBURG - Hij stierf bijna 7.000 kilometer hier vandaan. Toch is de dood van de Amerikaan George Floyd ook in Zeeland geen ver-van-mijn-bed-show. Ook hier neemt racisme toe, blijkt uit recent onderzoek. In Zeeland ging het vorig jaar nog om 300 meldingen. ,,Nog regelmatig krijg ik te horen: ga terug naar je eigen land. Waar moet ik dan heen? Ik kom hier vandaan”, zegt Angelique Duijndam, medeorganisator van de demonstratie Black Lives Matter, maandag in Middelburg.