Volledig scherm
© RENE SCHOTANUS

4 en 20 februari: Alzheimercafé in Oostburg en Terneuzen

Het Alzheimercafé opent, elke maand, zijn deuren voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en hulpverleners. De komende maand staan er2 cafés op het programma, zowel in de gemeente Sluis, als in de gemeente Terneuzen. Het café in Terneuzen opent op 4 februari zijn deuren om 19.00 uur en sluit rond 21.00 uur. De avond vindt plaats bij Stichting Welzijn voor Ouderen Terneuzen in De Veste flat B(Oostelijk Bolwerk 22) in Terneuzen. Het café in Oostburg opent zijn deuren op 20 februari om 13.30 uur en sluit rond 16.00 uur. Dit café wordt gehouden in ‘Jota’ aan het Raadhuisplein 4 in Oostburg.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.