Volledig scherm
© Anouk Prins

30 januari: Gedichtenavond in Aardenburg

Op woensdag 30 januari organiseert het Inktpotgenootschap haar jaarlijkse gedichtenavond. Met dichters Peter Knipmeijer en Ingeborg Haalboom die voor zullen lezen uit hun werken. Ter afwisseling van het gesproken woord zal Peter Quaak enige liedjes van The Beatles in het Nederlands vertolken. De avond vindt plaats in Casa Portiera aan de Weststraat 3 in Aardenburg. Om 20.00 uur gaat de gedichtenavond van start en toegangskaarten kosten 8,00 euro. Informatie is te verkrijgen via info@inktpotgenootschap.nl en www.inktpotgenootschap.nl.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.