Volledig scherm

3 juni: Casemanager Joceline van der Poel bij Alzheimercafé

Casemanager Joceline van der Poel van de Zeeuwse Zorgschakels komt naar het Alzheimercafé in Terneuzen. casemanagers kunnen ondersteuning bieden aan mensen bij wie de diagnose dementie is geconstateerd en bij mensen bij wie vermoedens zijn van dementie. Het Alzheimercafé vindt plaats op maandag 3 juni om 19.30 uur bij Stichting Welzijn voor Ouderen Terneuzen. Na afloop is er gelegenheid om na te praten.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 22 juni: Optreden zangvereniging CantabilePlus in Aardenburg

    22 juni: Optreden zangvereni­ging CantabileP­lus in Aardenburg

    Aardenburg staat deze zomer in het teken van een groots kunstenfestival. Als een muzikaal intro hierop is de gemengde zangvereniging CantabilePlus uit Breda uitgenodigd om een zonnig concert te komen geven. Het seniorenkoor bestaat inmiddels dertien jaar en heeft 75 leden. Twee zeer getalenteerde jongeren uit Zeeuws-Vlaanderen, Job Clement en Mike Chenn, spelen pianowerken van Liszt en Rachmaninov. Het concert vindt plaats op zaterdag 22 juni om 16.00 uur in de Heilige Mario Hemelvaartkerk in Aardenburg. Toegang is gratis. Na afloop wordt gevraagd om een vrijwillige bijdrage voor de kerk.