Volledig scherm
© ANP XTRA

28 september: EHBO-vereniging Philippine viert 40-jarig jubileum

Op 4 augustus 1979 is EHBO-vereniging Philippine opgericht en dat heuglijk feit wil de vereniging niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op zaterdag 28 september zal er dan ook een jubileumreceptie gegeven worden voor leden en oud-leden in de Kaaie te Philippine van 16.00 – 17.30 uur. Rond de klok van 16.45 uur is er een officieel gedeelte ingepland. De vereniging heeft de meeste oud-leden kunnen traceren, maar niet alle adressen waren nog bekend, dus bent u ooit lid geweest van deze vereniging en nog geen uitnodiging gekregen, laat het dan even weten aan het secretariaat a.j.neijt@hetnet.nl. Ook u bent dan van harte welkom.Tijdens de receptie zullen er ook beelden en foto’s van oefenavonden uit het verleden te zien zijn.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Discriminatie is soms een goedbedoelde opmerking die net niet lekker landt: ‘Goh wat spreek jij goed Nederlands’
    PREMIUM

    Discrimina­tie is soms een goedbedoel­de opmerking die net niet lekker landt: ‘Goh wat spreek jij goed Nederlands’

    MIDDELBURG - Hij stierf bijna 7.000 kilometer hier vandaan. Toch is de dood van de Amerikaan George Floyd ook in Zeeland geen ver-van-mijn-bed-show. Ook hier neemt racisme toe, blijkt uit recent onderzoek. In Zeeland ging het vorig jaar nog om 300 meldingen. ,,Nog regelmatig krijg ik te horen: ga terug naar je eigen land. Waar moet ik dan heen? Ik kom hier vandaan”, zegt Angelique Duijndam, medeorganisator van de demonstratie Black Lives Matter, maandag in Middelburg.