Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

28 januari: Danscursus in ‘De Kirke’ in Westdorpe

Op 28 januari start er een lessenreeks dansen in ‘De Kirke' in Westdorpe. Onderleiding van de professionele docent Henk Kiel wordt er lesgegeven op het gebied van ballroom, latin en salsa. Men kan ook een gratis proefles volgen. Inschrijven en meer informatie verkrijgen kan via henkkiel@zeelandnet.nl. De eerste les start om 20.45 uur in MFC de Kirke aan de Graafjansdijk 190 A in Westdorpe. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.