Volledig scherm
© dreamstime

27 januari: Vinylbeurs in Terneuzen

Op zondag 27 januari vindt er een Vinylbeurs plaats in Oud-Terneuzen. Standhouders op de beurs bieden hun LP's, Singles en CD’s aan tussen 13.00 uur en 17.00 uur. De beurs vindt plaats in Museumeetcafé De Vliegende Hollander, De Paerdestal, CulieNeuze en Tapas bar Capaco. Ook is het deze dag koopzondag en parkeren is gratis. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.