Volledig scherm
© FotoMeulenhof

25 januari: Opening Oogcafé Terneuzen

Op vrijdagmiddag 25 januari om 14:00 uur vindt bij SVRZ Ter Schorre aan de Bachlaan 90 in Terneuzen de opening plaats van Oogcafé Terneuzen. Dit Oogcafé in Terneuzen is een project van de Oogvereniging Nederland. Het Oogcafé wordt een ontmoetingsplaats voor mensen met een oogaandoening en naasten/betrokkenen. Het doel is om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en elkaar tot steun te zijn. Van tijd tot tijd worden gastsprekers uitgenodigd die bepaalde thema’s kunnen belichten die betrekking hebben op de visuele beperking. De opening en tevens de eerste bijeenkomst van Oogcafé Terneuzen is op vrijdagmiddag 25 januari van 14:00 uur tot 16:00 uur. Voor deze eerste bijeenkomst aanmelden bij: Marcelle Huigen, oogcafeterneuzen@gmail.com vóór 18 januari.  Er is vervolgens in 2019 op elke laatste vrijdag van de maand een Oogcafé. Ook dan zullen de bijeenkomsten gehouden worden bij SVRZ Ter Schorre.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.