Volledig scherm

24 april: Workshop ‘Gekke Bekken’ in Museum Hulst

Tot 30 juni is zowel in het ‘s Landshuis in Hulst als in Museum Hulst een expositie te zien van de schilder Kornelis Huineman. Naast landschappen en gebouwen was Huineman ook een schilder van vele zelfportretten. Op 24 april is er in Museum Hulst van 14.00 uur tot 16.00 uur een workshop ‘Gekke bekken’ door Kreatieve Vorming Hulst onder leiding van docent Martijn Tharner. Deze workshop is bedoeld voor kinderen van acht tot en met veertien jaar. Opgeven kan via info@museumhulst.nl.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Doordeweeks runt hij een glasbedrijf, maar in het weekend loopt Angelo langs de lijn bij Nederlandse profclubs
    PREMIUM

    Doorde­weeks runt hij een glasbe­drijf, maar in het weekend loopt Angelo langs de lijn bij Nederland­se profclubs

    SLUISKIL - Normaal gesproken was Angelo Boonman (40) uit Sluiskil dit weekend aan het genieten van zijn eerste vrije weekend in maanden tijd. De assistent-scheidsrechter in het betaald voetbal staat echter al een paar maanden werkeloos aan de kant door de coronacrisis. Vervelen doet hij zich allerminst. Voor zijn eigen bedrijf, Glasbedrijf Boonman, crosst hij vijf dagen in de week heel Zeeuws-Vlaanderen door.