Volledig scherm

23 januari: Happy kookclubs gaan van start in Hulst

De Happy kookclubs voor zowel volwassenen als kinderen in Hulst gaan weer van start. Mensen die het leuk vinden samen te koken, zijn welkom. De volwassenenkookclub vangt aan op woensdag 23 januari. Het Kinderkookcafé vangt aan op woensdag 30 januari. Beide vinden plaats in de keuken van Tabakstraat 22 in Hulst. Het motto van het tweewekelijkse Kookcafé is ‘Gezond leven, dat doen we samen’. Vooraf aanmelden kan via everstraten@hulstvoorelkaar.nl.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.