Volledig scherm
© Peter Nicolai

23 januari: Franse chansons in Porgy & Bess in Terneuzen

Op woensdag 23 januari staat Porgy & Bess in Terneuzen in het teken van Franse chansons. Artiest Roger Dewandeler zal deze avond aan de slag gaan met het repertoire van Francis Cabrel. Aanvang is om 20.00 uur en de kosten bedragen 8,00 euro per persoon. Porgy en Bess bevindt zich aan de Noordstraat 52 in Terneuzen.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.