Volledig scherm
Een van de vitrinekastjes voor wisselexposities in Groede. Deze hangt bij de ingang van de Grote Kerk. © Peter Nicolai

21 juni: Nieuwe expositie in minigalerie Groede

GROEDE - De Rotterdamse kunstenaar Clemens Zijlmans exposeert vanaf vrijdag aquarel, zeefdrukken en ander werk in de vitrinekastjes van DuoDuo Boek en beeld. 

De derde expositie van het seizoen in de minigalerie wordt vrijdag om 17.00 uur geopend. Ter gelegenheid is er een bijeenkomst en een wandeling met de kunstenaar door de Molenstraat, over de Markt en door de Schuitvlotstraat in Groede. Het werk van Zijlmans zal vanaf dan nog drie weken te zien zijn waarna er weer een andere kunstenaar volgt.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. IJzendijke weer twee dagen oorlogsgebied, bij viering 75 jaar bevrijding
    PREMIUM

    IJzendijke weer twee dagen oorlogsge­bied, bij viering 75 jaar bevrijding

    IJZENDIJKE - Het centrum van IJzendijke is dit weekend weer twee dagen oorlogsgebied, met zaterdag legervoertuigen en zwaarbewapende militairen in de Koninginnestraat en op de Markt. Net iets meer dan 75 jaar geleden was dat ook zo, toen Canadezen IJzendijke 17 oktober 1944 bevrijdden. Zondag gaan de activiteiten nog door, bij de boerderij van de familie De Dobbelaere aan de Isabellaweg waar bij een ontploffing 20 oktober 1944 veel mensen omkwamen.