Rudy van de Brande en Piet Boënne, organisatoren van de proeverij.
Volledig scherm
Rudy van de Brande en Piet Boënne, organisatoren van de proeverij. © Boaz Timmermans

20 en 21 april: Nippen van vijftig bieren op proeverij in Nieuw Namen

NIEUW NAMEN - Dertien brouwers laten zaterdag en zondag hun zelfgemaakte bieren proeven tijdens de derde Internationale Bierproeverij in de Kauter in Nieuw Namen. 

Bezoekers kunnen proeven van vijftig verschillende bieren. De vorige editie lokte ruim vijfhonderd fanaten. De deelnemers kopen een glas voor 10 euro, inclusief vier consumpties. Zaterdag om 15.00 uur laat de Hulster brouwvereniging Ambrasserie zijn wijnen, likeuren en bieren keuren. De proeverij is zaterdag van 14 tot 21 uur, zondag van 14 tot 20 uur. Entree is gratis.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Doordeweeks runt hij een glasbedrijf, maar in het weekend loopt Angelo langs de lijn bij Nederlandse profclubs
    PREMIUM

    Doorde­weeks runt hij een glasbe­drijf, maar in het weekend loopt Angelo langs de lijn bij Nederland­se profclubs

    SLUISKIL - Normaal gesproken was Angelo Boonman (40) uit Sluiskil dit weekend aan het genieten van zijn eerste vrije weekend in maanden tijd. De assistent-scheidsrechter in het betaald voetbal staat echter al een paar maanden werkeloos aan de kant door de coronacrisis. Vervelen doet hij zich allerminst. Voor zijn eigen bedrijf, Glasbedrijf Boonman, crosst hij vijf dagen in de week heel Zeeuws-Vlaanderen door.