Volledig scherm
© Boaz Timmermans

20 april: Lentewandeling in Aardenburg en Heille

Tijdens de ochtend van paaszaterdag 20 april kan je voor het eerst mee op stap in een nieuwe reeks van wandelingen die Golfslag organiseert. Elk seizoen staat er één wandeling op het programma met telkens een thema geïnspireerd op de stilte. De eerste wandeling gaat van Aardenburg naar Heille en loopt via een andere weg weer terug naar het startpunt. De activiteit gaat van start in Vertoeving Het Lam aan de Weststraat 37 in Aardenburg. Gelieve aanwezig te zijn om 09.15 uur. Om 13.00 uur wordt de maaltijd afgesloten. De wandeling is ongeveer 6,5 kilometer en stapschoenen of laarzen worden aangeraden. Deelnemen kost 12,50 euro per persoon, maaltijd en een boekje met de vier wandelingen inbegrepen. Vooraf aanmelden is gewenst. Dat kan via info@golfslag.eu of via de website www.golfslag.eu. Op de website vindt u ook meer informatie over de activiteit.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Doordeweeks runt hij een glasbedrijf, maar in het weekend loopt Angelo langs de lijn bij Nederlandse profclubs
    PREMIUM

    Doorde­weeks runt hij een glasbe­drijf, maar in het weekend loopt Angelo langs de lijn bij Nederland­se profclubs

    SLUISKIL - Normaal gesproken was Angelo Boonman (40) uit Sluiskil dit weekend aan het genieten van zijn eerste vrije weekend in maanden tijd. De assistent-scheidsrechter in het betaald voetbal staat echter al een paar maanden werkeloos aan de kant door de coronacrisis. Vervelen doet hij zich allerminst. Voor zijn eigen bedrijf, Glasbedrijf Boonman, crosst hij vijf dagen in de week heel Zeeuws-Vlaanderen door.