Volledig scherm
© ANP

19 oktober: Optreden voor goede doel de Nierstichting in Aardenburg

Cindy&Willy en Friendsband organiseren jaarlijks een optreden voor een goed doel. Dit jaar zet de band zich in voor de Nierstichting. Het live optreden wordt gehouden in restaurant In Den Wijngaard aan de Smedekensbrugge 34 in Aardenburg. Cindy&Willy treden samen op met leerling gitaristen en samen verzorgen ze een programma voor jong en oud.  Ook komt de regio manager van de Nierstichting (Zuid- Nederland) Yvonne Dijkstra- Terloo uitleg geven, zodat men meer betrokken raakt met wat de Nierstichting inhoudt en hoe het donatie geld geïnvesteerd wordt. Het optreden start om 20.00 uur en is gratis te bezoeken maar een donatie in de collectebus wordt gewaardeerd. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Discriminatie is soms een goedbedoelde opmerking die net niet lekker landt: ‘Goh wat spreek jij goed Nederlands’
    PREMIUM

    Discrimina­tie is soms een goedbedoel­de opmerking die net niet lekker landt: ‘Goh wat spreek jij goed Nederlands’

    MIDDELBURG - Hij stierf bijna 7.000 kilometer hier vandaan. Toch is de dood van de Amerikaan George Floyd ook in Zeeland geen ver-van-mijn-bed-show. Ook hier neemt racisme toe, blijkt uit recent onderzoek. In Zeeland ging het vorig jaar nog om 300 meldingen. ,,Nog regelmatig krijg ik te horen: ga terug naar je eigen land. Waar moet ik dan heen? Ik kom hier vandaan”, zegt Angelique Duijndam, medeorganisator van de demonstratie Black Lives Matter, maandag in Middelburg.