Volledig scherm
© Koen Verheijden

19 februari: Voorstelling choreografisch project in Aardenburg

Op dinsdag 19 februari komt Sander Vloebergs naar de Vertoeving Het Lam in Aardenburg. Hij zal er zijn choreografisch project ‘Geliefde lichamen’ voorstellen. Zijn academische zoektocht bracht hem bij de creatie van een eigen dansvoorstelling. Met het project ‘Geliefde lichamen’ brengt hij de academische, de religieuze en de artistieke gemeenschappen samen. Hij vertelt het verhaal van het ontstaan van zijn creatie, toont een video van een uitvoering opgenomen in hartje Brussel en gaat dieper in op het leven van mystica Christina van Sint-Truiden.  Toegang voor deze avond bevat 5,00 euro. De voorstelling start om 20.00 uur in ‘Het Lam’ aan de Weststraat 37 in Aardenburg. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.