Volledig scherm
© HH Original

19 februari: Lezing over ‘Beelddenken’ op basisschool in Hulst

Op dinsdag 19 februari wordt er op basisschool De Wereldboom een lezing gegeven vanuit NOVILO Talentontwikkeling over Beelddenken. Ieder kind begint als beelddenker. Als er taalonderwijs aangeboden wordt, schakelt een kind over op taaldenken, maar een aantal kinderen blijft een voorkeur houden voor denken in beelden. Zij hebben een visueel-ruimtelijke manier van denken en de bijbehorende leerstijl. Deze kinderen worden beelddenkers genoemd. Tijdens de lezing wordt hier meer uitleg over gegeven. De lezing is bedoeld voor ouders, leerkrachten en overige belangstellenden. Toegang is gratis en aanmelden kan door een mail te sturen naar dewereldboom@ogperspecto.nl. Men kan binnenlopen vanaf 19.15 uur en de avond vangt aan om 19.30 uur. De verwachte eindtijd ligt rond 21.00 uur. De avond vindt plaats op basisschool De Wereldboom aan de Tabakstraat 24 in Hulst.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.