Talent on the Move  brengt de voorstelling Holland Dance Festival in het Ledeltheater.
Volledig scherm
Talent on the Move brengt de voorstelling Holland Dance Festival in het Ledeltheater. © onbekend

18 april: dansvoorstelling Holland Dance Festival in Ledeltheater

In het Ledeltheater in Oostburg komt een reizend dansgezelschap van hoog niveau langs. Talent on the Move bestaat uit derdejaars dansstudenten van hogeschool Codarts in Rotterdam. Het gezelschap toert door Nederland met hun voorstelling Holland Dance Festival. Hierin dansen ze choreografieën van zowel gerenommeerde als opkomende choreografen. Ook dansen ze stukken die speciaal voor de groep gemaakt zijn. Al tien jaar is Talent on the Move een succesformule die veel Nederlandse dansliefhebbers weet te bekoren.

donderdag 18 april, Ledeltheater Oostburg, 20.00 uur

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Doordeweeks runt hij een glasbedrijf, maar in het weekend loopt Angelo langs de lijn bij Nederlandse profclubs
    PREMIUM

    Doorde­weeks runt hij een glasbe­drijf, maar in het weekend loopt Angelo langs de lijn bij Nederland­se profclubs

    SLUISKIL - Normaal gesproken was Angelo Boonman (40) uit Sluiskil dit weekend aan het genieten van zijn eerste vrije weekend in maanden tijd. De assistent-scheidsrechter in het betaald voetbal staat echter al een paar maanden werkeloos aan de kant door de coronacrisis. Vervelen doet hij zich allerminst. Voor zijn eigen bedrijf, Glasbedrijf Boonman, crosst hij vijf dagen in de week heel Zeeuws-Vlaanderen door.