Volledig scherm
© Camile Schelstraete

17 april: VSO De Wingerd organiseert toekomstbeurs in Terneuzen

Wat ga je doen als je van school af gaat en wat is belangrijk om te weten? Op die vragen geeft VSO De Wingerd hun leerlingen en hun ouders en begeleiders antwoord middels de toekomstbeurs. De leerlingen halen op school geen diploma en hebben de rest van hun leven recht op goede begeleiding. Dan is het goed te weten wie die begeleiding kan bieden, hoe je die aanvraagt en welke keuzes je hebt. Daarom werken UWV, gemeentes en werkservicepunt mee aan deze beurs. De beurst vindt plaats op 17 april van 16.00 uur tot 17.30 uur en van 18.30 uur tot 20.00 uur. De Wingerd bevindt zich aan de Mad. Curiestraat 25 in Terneuzen.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Doordeweeks runt hij een glasbedrijf, maar in het weekend loopt Angelo langs de lijn bij Nederlandse profclubs
    PREMIUM

    Doorde­weeks runt hij een glasbe­drijf, maar in het weekend loopt Angelo langs de lijn bij Nederland­se profclubs

    SLUISKIL - Normaal gesproken was Angelo Boonman (40) uit Sluiskil dit weekend aan het genieten van zijn eerste vrije weekend in maanden tijd. De assistent-scheidsrechter in het betaald voetbal staat echter al een paar maanden werkeloos aan de kant door de coronacrisis. Vervelen doet hij zich allerminst. Voor zijn eigen bedrijf, Glasbedrijf Boonman, crosst hij vijf dagen in de week heel Zeeuws-Vlaanderen door.