Volledig scherm

16 januari: Open dag archief gemeente Sluis

Het archief van de gemeente Sluis heeft het afgelopen jaar een aantal nieuwe aanwinsten in ontvangst genomen. Op woensdag 16 januari wordt een selectie van de aanwinsten gepresenteerd tijdens de open dag van het archief. Tussen 13.00 uur en 19.00 uur zijn bezoekers welkom aan de Nieuwstraat 22 in Oostburg. Er wordt een korte rondleiding gegeven en de bezoekers krijgen uitleg bij verschillende archiefstukken. De open dag wordt in samenwerking met de Heemkundige Kring West-Zeeuws-Vlaanderen georganiseerd.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.