Volledig scherm

15 september: Jubileumfeest carnavalsstichting De Polderjongens

Komend carnaval viert Carnavalsstichting De Polderjongens haar 44-jarig jubileum. Om dat alvast te vieren zal er op zaterdag 15 september een feest worden gehouden op Koningsdijk 1 in Hengstdijk. De avond wordt muzikaal ingevuld door DJ BEE, schorre Chef & MC Vals en De Lawineboys. Toegang is gratis. Deuren openen om 19.00 uur.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.