Volledig scherm
© Van Talud

17 februari: Concert in Ossenisse

Twee concerten in ‘t Schallemaaj in Ossenisse aankomend weekend. Op vrijdag 15 februari treden de Baldrick Brothers op met klassieke country nummers en obscure punk songs. Het concert vangt aan om 20.30 uur. Op zondag 17 februari treedt het Zeeuwse trio Van Talud met muziek van de Nederfolk uit de eind jaren 70. Dit optreden start om 15.00 uur in ‘t Schallemaaj dat gelegen is aan de Kipstraat 6 in Ossenisse.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.