Volledig scherm

14 mei: Masterclass en open repetitie Het Termenieke in Hulst

Het muziekorkest Het Termenieke organiseert een masterclass en open repetitie met Huug Steketee, solotrompettist bij het Residentie Orkest in Den Haag. Muzikanten zullen door deze muzikale professional worden meegenomen in het musiceren van een aantal nummers. Daarnaast worden er ook individuele praktische tips gegeven. De avond wordt afgesloten met een miniconcert. Het evenement vindt plaats op dinsdag 14 mei. De deuren openen om 19.30 uur. Deelnemers kunnen zich aanmelden via info@termenieke.nl. Toegang is gratis.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Gruwelijke details bekend over de Zeeuws-Vlaamse zedenzaak: ‘Ik doe er wel een pilletje in’
    PREMIUM

    Gruwelijke details bekend over de Zeeuws-Vlaam­se zedenzaak: ‘Ik doe er wel een pilletje in’

    MIDDELBURG - Een moeder uit Terneuzen die jarenlang haar dochters liet misbruiken door haar partner, naaktfoto’s van hen maakte en betrokken zou zijn bij mensenhandel, verkrachting en uitbuiting; het kwam deze week aan bod tijdens de eerste zitting voor de rechtbank in Middelburg. Met het begin van de rechtszaak, kwamen ook de eerste gruwelijke details naar buiten. Officier van justitie Suijkerbuijk sprak van een dossier met kwetsbare slachtoffers. ,,Ze vormden samen een team dat de dochters in de verhuur deed.”