Volledig scherm

14 juni: Optreden Bert van den Brink in Basiliek Hulst

De bekende jazzpianist en componist Bert van den Brink geeft het openingsconcert in de 45e reeks orgelconcerten in de Basiliek van Hulst. Van den Brink brengt op het historische Loys Isoré-orgel muziek van Duke Ellington, Brian Wilson, The Turtles en Four Tops. Het concert op vrijdag 14 juni vangt aan om 20.00 uur. Bezoekers ontvangen een programmaboekje met toelichtingen. De toegangsprijs bedraagt tien euro. Vanaf 19.30 uur is de kerk open. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Dodelijk coronavirus laat familie Blok niet los: ‘Ons avontuur zit er helaas nog niet op’
    PREMIUM

    Dodelijk coronavi­rus laat familie Blok niet los: ‘Ons avontuur zit er helaas nog niet op’

    OOST-SOUBURG - De boodschappen hoeven niet meer aan de voordeur te worden gehangen, de mondkapjes mogen af. De verplichte quarantaine van de familie Blok uit Oost-Souburg zit er op, het avontuur nog lang niet. Van opluchting is nog geen sprake. ,,Hoe reageren mensen als ik moet kuchen in de supermarkt? Raken ze dan in paniek?”, is een van de vragen waar Henry Blok nog mee worstelt. ,,Ik hoop niet dat mensen keihard wegrennen als ze me zien.”