Volledig scherm
Jacob van Berkel.

14 februari: Lezing over Energietransitie en uitdagingen voor Zeeland in Hulst

Jacob van Berkel, lector Duurzame Energie in de Delta, aan de HZ University of Applied Sciences, verzorgt een lezing over de energietransitie en de uitdagingen waar Zeeland voor staat. De lezing vindt plaats op donderdag 14 februari vanaf 18:00 uur in de Stadstuyn aan de Steenstraat 20 in Hulst. De lezing wordt georganiseerd door Rotary Hulst in samenwerking met Switch. Entree kaarten voor niet leden kosten 25,00 euro, dit is inclusief een diner. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan tot en met 11 feb via rotaryhulst@zeelandnet.nl. Meer info is te vinden op http://www.maakdeswitch.nl/agenda. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.