Volledig scherm

14-16 juni: Weekend van de architectuur in Hulst

Het weekend van 14 tot 16 juni is het weekend van de architectuur. Er worden daarom twee lezingen gegeven in ‘s Landhuis in Hulst. De eerste lezing vindt plaats op vrijdag 14 juni om 20.00 uur. Deze lezing gaat over de architectuur van het verleden. Aan de hand van 3D beelden, animaties en enkele korte unieke oude films worden de laatste drie torens van de Willibrordus Basiliek besproken. De lezing op zaterdag 15 juni gaat over de architectuur van de toekomst. Zowel voor een professional als voor een leek geeft de lezing een kijk in de keuken van de digitale architectuur. De lezing begint om 20.00 uur. Opgeven voor beide lezingen kan via dva2019hulst@gmail.com.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Radicaal idee moet Zeeland wapenen tegen stijgende zeespiegel: ‘Splijt Oosterschelde met een dam!’
    PREMIUM
    VIDEO

    Radicaal idee moet Zeeland wapenen tegen stijgende zeespiegel: ‘Splijt Ooster­schel­de met een dam!’

    COLIJNSPLAAT - Het is een radicaal idee. Splits het Nationaal Park Oosterschelde in het midden door een dam. Behoud het water ten westen van de Zeelandbrug als natuurgebied. Laat het oostelijk deel langzaam verzoeten, zodat de landbouw royaal over zoet water kan beschikken. Leg op de dam naast de Zeelandbrug twee rijbanen aan en voìla, er ligt een vierbaansweg tot aan Zierikzee. Het idee van Siebe Kramer, voorzitter Nationaal Park Oosterschelde, krijgt veel bijval.