Volledig scherm

13 februari: Lezing schrijver Nicolas Matsier in Terneuzen

Schrijver Nicolas Matsier vertelt in Porgy en Bess in Terneuzen over zijn nieuwe roman ‘De advocaat van Holland.’ Het boek gaat over de laatste dag van Johan van Olenbarnevelt en beschrijft zijn gedachten, herinneringen en overwegingen tijdens de eenzame uren van opsluiting en de dagenlange uitputtende verhoren. Matsier komt op woensdag 13 februari naar Terneuzen. De lezing begint om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Porgy en Bess.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.